Alles over ons


Klomp Bizzprint is samen met Klomp Offsetdrukkers onder één dak gevestigd op de Uraniumweg 17 in Amersfoort.

Bij ons bruist het van de 'grafische' energie!

Dit doen we
Bij ons draait alles om (marketing)communicatie. We werken met slimme online tools en de nieuwste digitale druktechnieken om snel en kostenefficient werk te leveren in de hoogste kwaliteit. Bovenal geven we u graag een persoonlijk advies zodat uw communicatievraagstuk optimaal wordt opgelost.

Onze producten
In onze digitale drukkerij maken we folders, brochures, posters, kaarten, boeken, direct mail, eigenlijk te veel om op te noemen.
Onze 'large format afdeling' produceert in-store communicatie, van posters tot rollbanners, van vloerstickers tot grote life-size displays.


Ons team
Zij halen elke dag het maximale uit 'hun' machine om u als klant een stuk werk te leveren waar u met recht trots op kunt zijn!

Egge Lenstra en Gijs den Hertog

 

Digitaal drukken

met de Klomp Bizzprint touch...

In onze digitale drukkerij kunt u terecht voor zwart-wit printwerk, kleurenprints en digitaal drukwerk. Met een capaciteit van bijna 2 miljoen afdrukken in kleur en zwart-wit per week lopen we niet snel tegen grenzen aan.

 

Large format print

communiceer met impact

Op onze afdeling Large Format Print produceren we printwerk op diverse materialen in grote formaten.

Dagelijks lopen er posters, schapstroken, plafondkaarten, stickers, magneetplaten, rollbanners, displays en heel veel andere producten van onze speciale groot formaat printers.

 

Direct Mail (DM)

raak uw doelgroep in het hart

Direct Mail is één van de specialiteiten van Klomp Bizzprint. Een goede Direct Mail actie gaat verder dan het printen van een gepersonaliseerde brief. Met de gegevens uit uw database kunnen we de boodschap optimaal afstemmen op uw doelgroep. Gericht communiceren raakt uw doelgroep in het hart en verhoogt de respons..

 

Crossmedia

Verhoog uw respons

Bent u klaar voor een crossmedia aanpak? Een effectieve marketingcampagne maakt optimaal gebruik van alle communicatiekanalen. Wij maken de inzet van crossmedia campagnes ook voor uw organisatie  bereikbaar!

 

Specials

Bij ons heel gewoon...

We beschikken over een grote diversiteit aan (druk)technieken en hebben een creatieve geest.

Er rollen dan ook regelmatig producten van de apparatuur die het vermelden waard zijn.
Ter inspiratie in deze rubriek wat voorbeelden van deze specials...

 

De kracht van print

Nieuwsitems en algemene informatie over gebruik van 'print' in de communicatiemix.

   Ons laatste nieuws   Neem contact op
Heeft u vragen over onze producten op de website of heeft u speciale wensen. Neemt u dan gerust contact met ons op. Het Klomp Bizzprint-team staat voor u klaar.

Geopend: ma-vrij 08:30 - 17:30 uur
Uraniumweg 17
3812 RJ Amersfoort (bezoekadres)
Postbus 1557
3800 BN Amersfoort (postadres)

T +31 (0)33 - 750 35 85
M info@klomp-bizzprint.nl